Kwaliteit

Kwaliteitsontwikkeling en deskundigheid

Bij Mondzorg Büchnerweg streven we ernaar om kwalitatief hoogstaande tandheelkundige zorg te verlenen aan onze patiënten. Om dit te kunnen realiseren werken wij met goed opgeleide medewerkers, kwalitatief goede apparatuur en volgen wij de richtlijnen op het gebied van tandheelkunde, hygiëne- en infectiepreventie en de algemene wet- en regelgeving.

Scholing en ontwikkeling

Wij vinden permanente scholing op het gebied van nieuwe wetenschappelijke inzichten belangrijk. Daarom nemen we deel aan cursussen en congressen in binnen- en buitenland.
Door middel van functioneringsgesprekken brengen we in kaart op welk gebied onze medewerkers zich verder dienen te ontwikkelen of zich kunnen verbeteren. In overleg met de medewerkers wordt eventueel een scholingstraject opgezet. Dit kan zowel gaan om interne als externe trainingen en coaching.

Deskundigheid en kwaliteit

Onze behandelaars staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Tandartsen (KRT) en het Kwaliteitsregister voor Mondhygiënisten (KRM) en volgen de nodige bij- en nascholing. Elk jaar wordt er een opleidingsplan opgesteld waarin de geplande opleidingen en cursussen worden vastgelegd. Tijdens het functioneringsgesprek wordt de effectiviteit van de gevolgde opleidingen geëvalueerd. Daarnaast nemen we deel aan visitaties en worden er binnen de praktijk observaties uitgevoerd tijdens de werkzaamheden. De bevindingen worden teruggekoppeld naar de desbetreffende medewerkers en besproken in het werkoverleg.

Mondzorg Büchnerweg

Openingstijden:

 • maandag
  08:00 - 17:00
 • dinsdag
  08:00 - 17:00
 • woensdag
  08:00 - 17:00
 • donderdag
  08:00 - 17:00
 • vrijdag
  Gesloten
 • zaterdag
  Gesloten
 • zondag
  Gesloten

Extra berichtgeving openingstijden

Adres:

Mondzorg Büchnerweg
Büchnerweg 7
2803 GR, Gouda

Contact:

Telefoon: Wij zijn van maandag t/m donderdag van 08:30-11:30 uur en van 14:30-16:00 uur telefonisch bereikbaar op tel.nr. 0182-510527.
info@mondzorgbuchnerweg.nl