De slaaptandarts in Gouda

Het team van slaapspecialisten bij FreshSlaap helpt u met het oplossen van uw snurkproblemen of slaapapneu. Maak een afspraak voor een gratis consult met een van onze slaapspecialisten om te kijken wat de beste snurkoplossing voor u is. Er is voor iedereen een snurkoplossing.

Een afspraak met de slaaptandarts

U kunt telefonisch of via onze website een afspraak maken met onze slaaptandarts (slaapgeneeskundige) voor een gratis, vrijblijvend consult. In dit consult bespreken we de klachten en oorzaken. Middels een vragenlijst bepalen we de beste aanpak op uw situatie. Indien er een verdenking op slaapapneu is, dan wordt u geadviseerd een slaaponderzoek te laten uitvoeren. Is er geen verdenking op slaapapneu, dan komt u in aanmerking voor een MRA. MRA staat voor Mandibulair Repositie Apparaat en wordt ook wel een snurkbeugel genoemd.

Een MRA: snurkbeugel

Voor het maken van een MRA oftewel een snurkbeugel zijn twee afspraken nodig in onze praktijk. De eerste afspraak bestaat uit het maken van een scan van uw gebit. Deze scan zal worden opgestuurd naar het tandtechnisch laboratorium, waar uw MRA gemaakt wordt. Tijdens de tweede afspraak in onze praktijk zal de MRA geplaatst worden met advies en begeleiding van de tandarts voor een optimaal resultaat.

Contact

Wilt u meer informatie over de slaaptandarts? U kunt altijd een kijkje nemen op onze website of via onderstaande gegevens contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

Telefoon: 085 - 040 25 90
info@freshslaap.nl
www.freshslaap.nl

Mondzorg Büchnerweg

Openingstijden:

 • maandag
  08:00 - 17:00
 • dinsdag
  08:00 - 17:00
 • woensdag
  08:00 - 17:00
 • donderdag
  08:00 - 17:00
 • vrijdag
  Gesloten
 • zaterdag
  Gesloten
 • zondag
  Gesloten

Extra berichtgeving openingstijden

Adres:

Mondzorg Büchnerweg
Büchnerweg 7
2803 GR, Gouda

Contact:

Telefoon: Wij zijn van maandag t/m donderdag van 08:30-11:30 uur en van 14:30-16:00 uur telefonisch bereikbaar op tel.nr. 0182-510527.
info@mondzorgbuchnerweg.nl